Friday, February 14, 2014

Verhuizen? Handige links


 Verhuis tips en links

Ga je net als wij binnenkort verhuizen? 
Hier een lijstje met sites en verhuistips.

Geen echte vriend, maar wel reuze handig, is de dienst van verhuisvriend.nl, dit is een online verhuisservice, waar je eenvoudig al je adreswijzigingen rondom je verhuizing regelt.

Wil je wel iets voor de ramen maar weet je nog niet wat? Dan kan je tijdelijke blinds aanschaffen. Voor 6 ramen ben je nog geen €10 per raam kwijt. Dat ziet er beter uit dan oude lakens of kranten, en je kunt nog op je gemak uit gaan zoeken wat je uiteindelijk voor de ramen gaat hangen.

Uiteraard zijn er diverse sites met tips. Ook als je, je laat verhuizen, dan heeft de site verhuizen kun je zelf nog vele tips voor zaken, die die je zelf moet regelen.

Verhuisdozen nodig, maar wat moet je er mee na de verhuizing? Je kunt ze op marktplaats weer verkopen. Je kunt ook gebruik maken van de verhuisdozen van beeboxx.nl stevige stapelbare dozen van plastic, die je na gebruik in elkaar stapelt en weer op laat halen.

Heb je nog meer tips, laat het mij weten en ik zet deze er bij

P.S. Voor de beeboxen, heb ik een paar vouchers liggen, die ik op de woonbeurs vorig jaar oktober in de Rai heb meegnomen. Per aanvraag kan je een voucher gebruiken en krijg je €10,- korting op de prijs van je gekozen pakket.

No comments:

Post a Comment